Olemme Pohjoinen Teollisuus messuilla Oulussa 23-24.5

ANNA MEIDÄN
TEHDÄ HUOLLOSTA

VAIVATONTA

Olemme Pohjoinen Teollisuus messuilla Oulussa 23-24.5

24.05.2018

POHJOINEN TEOLLISUUS 2018
23-24.5.2018
Ouluhalli, Oulu, Finland


Katso ohjelma tästä

Pohjoinen Teollisuus 2018 –tapahtuman ohjelmassa on luvassa huikea paketti tietoa, taitoa ja tekoja. Monipuoliset messualueet sisällä ja ulkona, paikalla olevat alan parhaat ammattilaiset sekä laadukas ohjelmaosuus takaavat, että käyntisi varmasti kannattaa.

Messualueella ohjelmalavat Ajos, Hailuoto ja Röyttä takaavat laadukasta ohjelmatarjontaa teollisuuden eri kohderyhmille. Seminaarien aiheina mm. kaivos, metallinjalostus ja turvallisuus.

Pohjoinen Teollisuus kongressi puolestaan tarjoaa laadukkaan kattauksen pohjoisen teollisuuden ajankohtaisista aiheista. Teemoina kongressissa muun muassa pohjoisen hankkeet, digitalisaatio sekä lean.

Kuljetus- ja Logistiikka-alueelta ei messumeininkiä puutu. Alueella on lämmitetty ohjelmateltta, ympärillään alan osaavimmat yritykset, katuruokaa, juomaa, tekemistä ja hyvää fiilistä. Molempina messupäivinä menossa mukana myös Teollisuuden Tekijöiden ammattimestaruuskilpailut. Messuvierailun ohessa voit suorittaa erilaisia rentoja tehtäviä ja voittaa upeita palkintoja.

Olemme Pohjoinen Teollisuus messuilla Oulussa 23-24.5