Yritys

ANNA MEIDÄN
TEHDÄ HUOLLOSTA

VAIVATONTA

 • Yritys

FLOWPLUS

Flowplus Oy on virtaustekniikan kunnossa- ja ylläpitoon erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat kunnalliset vesi- ja jätevesilaitokset, teollisuuslaitokset ja kaivokset.

Flowplus on perustettu vuonna 2012, mutta yritysostojen myötä osaamisen juuret ulottuvat vuosikymmeniä taaksepäin. Yrityksemme ammattitaito kumpuaa vanhoista ja perinteisistä yrityksistä, jotka ovat alueellisesti tarjonneet erilaisia huolto- ja kunnossapitopalveluita. Flowplus on yhdistänyt tämän ammattitaidon ja tarjoaa nyt asiakkailleen kattavan huoltoverkoston ja monipuolisen ammattiosaamisen koko Suomen alueella.

Tarjoamme asiakkaillemme laajat ja monipuoliset palvelut pumppujen, pumppaamoiden, moottoreiden, venttiilien sekä muiden laitteiden ja järjestelmien ylläpitoon ja huoltoon. Suoritamme myös erilaisia järjestelmien ja laitteiden kuntoanalyyseja ja laadimme tarvittavat raportit.

Konepajoillamme Tampereella ja Pietarsaaressa voimme valmistaa venttiilien, pumppujen ja muiden laitteiden varaosia. Valmistus toteutetaan olemassa olevan osan tai piirustusten mukaan. Olemme asiakkaillemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kaikissa alamme huolloissa.

Katso myös referenssimme tästä>
 • Flowplus perustetaan. Yhtiön omistavat toimitusjohtaja Jarmo Piippo ja TeknoventureManagement Oy:n ja Wedeco Management Oy:n hallinnoimat rahastot.

  Flowplus ostaa Pumppuhuolto Nikula Oy:n ja JMJ Käämintä Oy:n.

 • Flowplus ostaa Sähkö-Alila Oy:n ja Power Plant Service (PPS) Oy:n sekä Tampereen sähkökonekorjaamo Oy:n liiketoiminnan, lisäksi Kotkan venttiilihuolto perustetaan.

 • Porvoon toimipiste perustetaan.

 • Kaikki tytäryhtiöt fuusioidaan emoyhtiöön.

 • Yrityksen johto omistajiksi, enemmistö Jarmo Piippo.

 • Lakers Holding Ab osakkkaaksi, omistusosuus 25 %.

  Flowplus ostaa JS Pietarsaari Oy:n ja Armatek Oy:n.

  ERP ALMA otetaan käyttöön kaikissa Flowplussan yksiköissä.

 • Flowplus ostaa MDA Service Oy:n sekä P-STEP Oy:n ja Pumtek Oy:n liiketoiminnan.

  Juuri Partners lunastaa Lakers Holding osakkeet ja tuo lisäpääomaa, omistusosuus 39%.

KAPASITEETTIA NOPEAAN REAGOINTIIN

Flowplussan ammattilaisia on ympäri Suomea. Tarjoamme asiakkaillemme moottoriteknikoita, hitsareita, laiteasentajia ja monia muita asiakkaillemme tärkeitä työmiehiä ja -naisia, jotka suorittavat erilaiset huoltotoimet jouhevasti ja vankalla ammattitaidolla.

Palvelemme asiakkaitamme 9 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Suoritamme huollot ja korjaukset omissa huoltotiloissamme tai paikan paikan päällä tehokkaasti ja turvallisesti. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, jotta asiakkaidemme käytössä on alan viimeisin tietotaito.

Huoltoautomme ovat hyvin varusteltuja työyksiköitä ja pidämme mukanamme aina kattavasti yleisimpiä varaosia ja tarpeellisia työkaluja. Asiakkaamme voivat hyödyntää myös varaosapalveluamme, sillä voimme varastoida prosessin tärkeimpiä osia ja laitteita asiakkaamme puolesta, jolloin huollot onnistuvat aina tehokkaasti ja nopeasti.

LAATU JA TURVALLISUUS OVAT MEILLE TÄRKEITÄ ARVOJA

Panostamme työmme laatuun ja sen korkeatasoisuuteen. Meillä on DNV Oy:n sertifioima laatujärjestelmä käytössä. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan ja työturvallisuudestaan. Kaikilla asentajillamme on voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Olemme yhtiö, joka välittää niin asiakkaistaan kuin henkilökunnastaan.
ISO_9001_COL FI
DNV-logo

FLOWPLUS OY:N JOHTORYHMÄ

Jarmo Piippo

Toimitusjohtaja

Juha Koistinaho

Varatoimitusjohtaja

NIILO KIISKILÄ

Myyntijohtaja

JORMA KOSONEN

Myyntipäällikkö

JANI TULINIEMI

Liiketoimintapäällikkö

SAKARI UUSITALO

Johtaja