Pumput ja pumppaamot

MEILTÄ SAAT
AINA PARASTA

HUOLTOPALVELUA

KOKEMUSTA TUHANSISTA PUMPUISTA

Huollamme ja korjaamme yleisimmät pumppumerkit – tuhansia pumppuja joka vuosi. Pumppujen peruskorjaus ja säännöllinen huolto pitävät pumpun toimintavarmana ja saattavat jopa tuplata pumpun käyttöiän.

 

Pumppaamohuollot räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaisesti. Huollon yhteydessä voimme tarkistaa ja huoltaa pumput, venttiilit, putkiston sekä muut pumppaamon rakenteet. Ammattitaitoiset asentajamme korjaavat ja huoltavat myös ohjauskeskukset sekä pinnansäätö- ja kaukovalvontalaitteet.

 

Huoltoautomme kulkevat ripeästi kaikkiin lähialueiden kohteisiin paikan päälle. Tarjoamme nopeaa huoltopalvelua hankalissakin kohteissa, jotta asiakkaalle syntyisi mahdollisimman vähän haittaa tai häiriötä pumpun tai pumppaamon huoltotauon aikana.

PUMPPUJEN OPTIMOINTI

Sähkömoottorit kuluttavat n. 70 % maailman sähköenergiasta, josta eurooppalaisen tutkimuksen mukaan n. 22 % arvioidaan kuluvan pumppaukseen. Yleisesti pumput toimivat n. 40 % hyötysuhteella, ja energian säästöpotentiaali on n. 30–50 %. Pumppujen ja pumppujärjestelmän optimoinnilla voidaan siis saavuttaa selkeää säästöä.

 

Oikein mitoitettu pumppu on toimintavarma ja se toimii optimaalisesti koko järjestelmän kannalta. Pumppuhuollon yhteydessä on tärkeää ottaa huomioon koko pumppausjärjestelmä ja sen toiminta, sillä oikein mitoitetut pumput tekevät järjestelmästä myös pitkäikäisemmän.

 

Energian kulutusta voidaan säätää myös taajuusmuuttajalla. Lähtötietojen perusteella mitoitamme uuden pumpun vanhan tilalle ja huolehdimme koko järjestelmän energiatehokkaasta toiminnasta.

Suoritamme myös pumppujen, generaattorien, sähkömoottorien ja vaihteistojen linjaukset ja tasapainotukset.

PUMPPAAMOSANEERAUKSET

Pumppaamon saneerauksella varmistetaan järjestelmän luotettava ja turvallinen käyttö vuosiksi eteenpäin. Saneerauksessa mitoitamme kohteeseen optimaalisesti toimivat pumput, uusimme putkistot, venttiilit sekä kansiston. Kiinnitämme huomiota myös turvavarusteisiin ja annamme suosituksen tarpeellisista lisävarusteista. Lisäksi pinnansäätö- ja kaukovalvontalaitteet sekä ohjauskeskus uusitaan vastaamaan asiakkaan nykyisiä tarpeita.

 

Saneeraus suunnitellaan, budjetoidaan ja aikataulutetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Huolehdimme saneerausprojektista kokonaisvaltaisesti alihankkijoita ja käyttöönottoa myöten eli toimimme ns. avaimet käteen -periaatteella.