Sähkömoottorit

MEILTÄ SAAT
AINA PARASTA

HUOLTOPALVELUA

Toimimme moottorisi parhaaksi

Huollamme kaikenmerkkisiä sähkömoottoreita aina suuriin megawattiluokan moottoreihin asti. Teemme moottoreihin tarvittaessa myös rakennemuutoksia. Laadukkaat varaosat ja laakerit ovat toiminnan ydin osaavan huoltohenkilöstön ohella. Suoritamme lisäksi erilaisten sähkömoottorien, vaihteistojen ja generaattoreiden linjauksia, kunnonseurantaa sekä öljyanalyysejä.

 

Huoltotyön lisäksi ydintoimintaamme kuuluu rilaisten moottorien, muuntajien, kelojen, jarrujen, yms. käämintä. Käämintä on usein kustannustehokas vaihtoehto uuden laitteen hankinnalle. Koeajamme ja testaamme aina uudelleenkäämityt laitteet ennen luovutusta asiakkaalle. Korjauskääminnän lisäksi käämimme myös uusia staattoreita.

 

Huollamme ja korjaamme lisäksi vaihteita, moottorien oheis- ja lisälaitteita sekä generaattoreita. Suoritamme myös mekaanisia korjauksia, esimerkiksi akselien ruiskutukset, jyrsinnät ja koneistukset sekä generaattorien, sähkömoottorien ja vaihteistojen linjaukset ja tasapainotukset.

 

Kauttamme saat myös laadukkaita taajuusmuuttajia järjestelmäsi tehokkuuden varmistamiseksi. Asennamme taajuusmuuttajat ja teemme käyttöönoton puolestanne.

 

Varastostamme löytyy myös täysin uusia ja huollettuja sähkö- ja rumpumoottoreita eri jännitteillä.