Venttiilit

MEILTÄ SAAT
AINA PARASTA

HUOLTOPALVELUA

TOIMIVAT VENTTIILIT LISÄÄVÄTTURVALLISUUTTA

Huollamme kaikki venttiilit, niiden käyttö- ja ohjauslaitteet sekä apuohjattujen varoventtiilien ohjausjärjestelmät – merkistä riippumatta. Huolto suoritetaan tilanteen mukaan joko omissa toimipisteissämme tai asiakkaan tiloissa. Painelaitteet tarkistamme aina omilla koeponnistuslaitteistoilla.

 

Sulkuventtiilien tiiveys ja säätöventtiilien tarkka säätökyky ovat perusedellytyksiä toimivalle prosessille. Vuotavat venttiilit voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita, saastuttaa ympäristöä sekä muodostaa merkittäviä kustannuksia energiahukkana.
Ennakoiva varoventtiilihuolto maksaakin itsensä takaisin nopeasti. Huollon lisäksi teemme varoventtiileille myös viranomaistarkastukset.

 

  • Kiilaluistiventtiilit, max. DN1500
  • Varoventtiilit
  • Reduktioventtiilit
  • Varoventtiilien apuohjauskaappien kalibrointi ja live testit

KONEPAJAKONTIT

Meillä on käytössä myös siirrettävät konepajakontit asiakkaan tarpeisiin. Kontti takaa mm. asiakkaalle mahdollisuuden jatkaa tuotantoaan normaalilla sykkeellä, vaikka osa laitoksesta olisikin huoltotoimenpiteiden takia suljettu tai toimii vajaalla. Siirrettävissä konteissamme on mm. sorvi, porakone, lasikuulapuhalluskaappi, koeponnistuspöytä ja työpöytä yms. Teollisuuden kunnossapito- ja huoltotyöt hoidetaan siis pienintä yksityiskohtaa myöden, ottaen huomioon myös asiakkaan omat velvoitteet.